Om Katarina Nyman Lingerie

Katarina Nymans kollektion bygger i varje detalj på en lustfylld känsla som vi andra brukar kalla vardagslyx. Hennes plagg är en

ständig hyllning till kvinnokroppen i alla dess olika former och storlekar. Plaggen är mjuka mot huden och kittlande till sinnet.

Kanske är det kombinationen av fantastiska material och Katarinas design som gör dem så lätta att bära? Kanske är det
de personliga små detaljerna och flirtiga attityden? Kanske är det… precis som det ska vara!


En Kvinna som kallas Kny

Katarina ‘Kny’ Nyman är en underklädes- och lingeriedesigner som ser världen från insidan ut. Hon är övertygad om att kläderna närmast kroppen måste återspegla hjärtats värme och själens lust. Underkläderna ska helt enkelt ge extra skjuts åt den skönhet som vi alla vet kommer inifrån.  
Katarina Nyman hittar inspiration i vardagen och i sin egen brokiga historia. Från ett hektiskt och ständigt stressigt liv som valutahandlare har hon ägnat sig åt allt som gör livet värt att leva istället: kärlek, det egna företaget, fotografering, konst och matlagning. Kny är med andra ord känd för att följa sin passion utan vidare eftertanke, och hon har ibland anklagats för att ha en romantisk syn på verkligheten. På det svarar hon
”Javisst, självklart!”.  
Att kollektionen lingerie och underkläder på senare år utökats med ”vanliga” kläder har sin naturliga förklaring i att många kunder helt enkelt började använda Katarina Nymans nattlinnen som klänningar och hennes linnen som partytoppar. Om man känner sig snygg undertill – varför dölja det med något mindre läckert utanpå?